Retourneren

Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat je helemaal blij bent met je bestelling. Toch kan het gebeuren dat je een bestelling retour wilt sturen. Bijvoorbeeld omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huisadres naar de webshop zijn voor eigen rekening. Check de exacte tarieven op de website van de vervoerder. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken en/of proberen, dan kan ik waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Herroepingsrecht
Als je gebruikmaakt van het herroepingsrecht, dien je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Studio Loena te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via info@studioloena.nl. Ik stuur je dan het retouradres en instructies. Vervolgens stort ik het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terug mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan ik waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Maatwerk retourneren
Maatwerkproducten die je via mijn webshop koopt, worden op maat gemaakt volgens de door jou ingevoerde en/of afgesproken specificatie(s). Het herroepingsrecht is op maatwerkproducten dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Mocht je toch ontevreden zijn, laat het me dan weten via info@studioloena.nl. Dan kijken we samen tot welke oplossing we kunnen komen.