Over mij

Hi, leuk dat je hier bent! Al sinds ik klein ben, teken en schrijf ik heel graag. Het schrijven is altijd gebleven en mijn beroep geworden, het tekenen verdween wat naar de achtergrond. Inmiddels is het weer helemaal terug en kan ik niet anders dan concluderen dat tekenen bij mij hoort en dat ik er blij van word.

Mijn stijl
Mijn werk omschrijft zich het beste als een combinatie van lijnwerk en organische, ‘dromerige’ waterverfeffecten.

Materialen
Ik werk het liefst met fineliners, ecoline (vloeibare waterverf) en markers op aquarelpapier. Soms maak ik een uitstapje naar andere materialen of nieuwe technieken, want ik vind het leuk om daarmee te experimenteren en mezelf te ontwikkelen.

Inspiratie
Waar ik mijn inspiratie vandaan haal? Je kunt beter vragen waar ik het nĂ­et vandaan haal! Alles is inspiratie: de natuur, mijn dochters, muziek, dromen, street art, reclame, graffiti en mensen.

Het is heerlijk om tijdens het tekenen in een hyperfocus te komen en volledig te ontspannen, met mooie illustraties als resultaat.
Neem gerust een kijkje in mijn werk!